HOME Factory Quality management system

Quality management system

Effort for Food Safety Culture Development

식품안전관리인증 HACCP (식품의약품안전처) 마크 Domestic and International approved food safety standards

The domestic HACCAP certificate and the global food safety system (FSSC22000 V5) certificate are secured; the quality stability of all-processes from warehousing of raw & sub materials to shipping is approved.

원료입고 ➡️ 품질검사 1. 적합 ➡️ 사용승인 ➡️ 부서 통보 ➡️ 입고 검사 성적서 발행 2. 부적합 ➡️ 반입금지 ➡️ 반품 ➡️ 유효성 평가 및 지속적 개선 관리 ➡️ 업체통보 ➡️ 원인분석 ➡️ 개선
제조 ➡️ 품질검사 1. 적합 ➡️ 사용승인 ➡️ 부서 통보 ➡️ 공장 검사 성적서 발행 2. 조정 ➡️ 재검사(3단계) ➡️ 1(적합) 또는 2(부적합)으로 이동 3. 부적합 ➡️ 원인분석 ➡️ 개선 ➡️ 유효성 평가 및 지속적 개선 관리
최종검사 ➡️ 품질검사 1. 적합 ➡️ 출하승인 ➡️ 부서 통보 ➡️ 제품 성적서 발행 2. 부적합 ➡️ 출하금지 ➡️ 부서 통보 ➡️ 원인분석 ➡️ 개선 ➡️ 유효성 평가 및 지속적 개선 관리